© Andre Backx

© Andre Backx

© Andre Backx

1 / 3
thumbnail: null
thumbnail: null
thumbnail: null

Eresaluut voor Neil Young en David Bowie op straatbarbecue

In de Frans Breugelmansstraat was het vrijdagavond burenfeest. Met een gezellige barbecue en een gastoptreden van twee legendarische zangers sloot deze dynamische straat uit de wijk Klarre Warre een mooi zomer af.

Erik Maes

Met 50 gasten waren zo goed als alle bewoners van de Frans Breugelmansstraat aanwezig op de tweede straatbarbecue. Met gastvrouw Maria Claes en André Backx achter de bakplaat, stond de organisatie weer op punt en was het onder een deugddoend herfstzonnetje enkel maar genieten.

Na een fantastische barbecue met dito groentebuffet mochten de gasten uitkijken naar een muzikaal optreden van André Backx die net daar voor nog achter de bakplaat stond. Helemaal uitgedost als look-a-like van David Bowie en Neil Young bracht Backx met zijn gitaar en mondharmonica enkele liedjes ten beste van deze twee legendarische muziekiconen.

Na dit muzikale intermezzo werd de avond verder gezet met een gezellig samenzijn. Omstreeks middernacht was het tijd om te afsluiten al kijken de bewoners nu al uit naar de kerstdrink van zaterdag 17 december.

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners

MEER OVER