© IMAGEGLOBE

Piepklein stadje in shock door onverwacht seksfestival: ‘Het lawaai was ondraaglijk’

Met slechts een dertigtal inwoners is het Britse stadje Flaxley op z’n zachts gezegd ‘klein’ te noemen. Maar afgelopen weekend lag dat eventjes anders. Toen stroomden duizend ‘swingers’, oftewel mensen die graag meerdere seksuele partners erop na houden terwijl ze in een relatie zitten, hun stadje binnen.

mige

‘Niemand had ons gewaarschuwd. Plots zagen we honderden caravans, mobilhomes en mensen met tentjes afzakken naar een weide in de buurt. De muziek stond ondraaglijk luid. Toen ik erover wou gaan klagen, zag ik plots overal seksueel expliciete foto’s ophangen. Ik wist meteen dat dit geen gewoon muziekfestival was’, vertelt één bewoner aan The Sun.

In totaal duurde het festival maar een kleine twee dagen, maar voor de inwoners ‘waren het twee dagen pure hel’. Dat niemand van de inwoners verwittigd was, was volgens de organisatie een bewuste keuze. ‘We hebben niemand vooraf gewaarschuwd omdat de locatie zo lang mogelijk geheim moest blijven om ongewenste bezoekers weg te houden. De tickethouders zelf wisten ook pas twee dagen voor het festival waar ze naartoe moesten reizen.’

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners

Beste van Plus

Lees meer