© CN

© HBvL

thumbnail: null
thumbnail: null

Man pleegt zelfmoord in vol café

Een 28-jarige Genkenaar heeft zaterdagvoormiddag zichzelf een kogel door het hoofd gejaagd in café Corner in de wijk Nieuwe Kempen in Zwartberg. Ayhan O. werd in kritieke toestand naar het ziekenhuis overgebracht waar hij later bezweek aan zijn verwondingen.

CN/NV

De versies over de juiste omstandigheden van het voorval lopen uit elkaar. Volgens één van de getuigen zou de de man gezegd hebben “dat hij Russische roulette ging spelen”. Nog voor iemand het vuurwapen uit zijn handen kon rukken, haalde hij twee keer de trekker over. Bij een eerste keer zou de haan tegen een lege kamer enkel een klik hebben gegeven. De tweede keer was het wel raak.

Volgens een andere versie zou de man drie schoten hebben gelost in een poging om zichzelf om het leven te brengen maar misten de eerste twee kogels doel.

De aanwezigen die op dat moment in het café waren, reageerden geschokt. Meteen werden de hulpdiensten verwittigd. De twintiger werd in kritieke toestand overgebracht naar campus Sint-Jan van het Ziekenhuis Oost-Limburg (ZOL). Daar overleed hij zondagmiddag aan zijn verwondingen.

Wie vragen heeft over zelfdoding kan terecht op de zelfmoordlijn op het nummer: 1813 of op de website www.preventiezelfdoding.be

Lees het verhaal van enkele getuigen maandag in Het Belang van Limburg.

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners

Beste van Plus

Lees meer