Alle betalingen met festivalbandje op Tomorrowland

© Tomorrowland

© Tomorrowland

1 / 2
thumbnail: null
thumbnail: null

Alle betalingen van drank en eten op Tomorrowland, het populaire dancefestival dat over 3 weken start, en op camping DreamVille zullen dit jaar enkel via het festivalbandje gebeuren

lbo

Festivalgangers die vorig jaar naar TomorrowWorld in de Verenigde Staten gingen, mochten het cashless systeem al eens uittesten. ‘En mét succes. Bezoekers bestelden hun drankjes en betaalden snel en comfortabel via het festival bandje met ‘Pearls’, de Tomorrowland munteenheid’, zegt woordvoersters Debby Wilmsen.

‘Alle bezoekers krijgen deze week hun Music Box met daarin het Tomorrowland polsbandje thuis toegestuurd. Al vanaf thuis kan je, na registratie, via je krediet- of bankkaart online je bandje opladen met ‘Pearls’ ter waarde van een zelf te bepalen bedrag, met een minimum bedrag van 20 euro.’

Op het festival zelf kunnen de polsbandjes ook heropgeladen worden met kredietkaart, bankkaart of met cash. Wie na het festival nog ongebruikte ‘Pearls’ op het polsbandje heeft staan, krijgt dat geld na het festival teruggestort.

People of Tomorrow-platform

Naast een toegangsbewijs en betaalmiddel, is het polsbandje van Tomorrowland ook een manier om in contact te komen met andere festivalgangers. ‘Alle bezoekers van Tomorrowland kunnen vanaf 8 juli namelijk lid worden van het unieke People of Tomorrow-platform, waar je vrienden kan maken, persoonlijke festivalfoto’s kan ontvangen en nog veel meer’, zegt Wilmsen nog.

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners

Beste van Plus

Lees meer

Meest Gelezen