Waarom er nog altijd tickets worden verkocht voor concert Ariana Grande in Sportpaleis

Hoewel de kans zeer groot is dat Ariana Grande na de aanslag in Manchester het geplande concert van zondag in het Antwerpse Sportpaleis schrapt, zijn er online nog altijd tickets te koop. “Wij weten zelf nog niet of het concert zal plaatsvinden”, zegt de baas van het Sportpaleis.

gn

Onze gedachten gaan uit naar de slachtoffers in Manchester. Meer nieuws volgt over het concert van Ariana Grande komende zondag in het Sportpaleis”, staat bovenaan de homepage van Teleticketservice. Wie verder scrollt, kan nog altijd tickets kopen voor de Dangerous Woman-tour.

Is dat niet een beetje vreemd? “Voorlopig is er nog altijd geen bericht dat Ariana Grande haar toer onderbreekt “, zegt Jan Van Esbroeck, bestuurder van het Antwerps Sportpaleis.

19.000 tickets

Wanneer zal hij daar uitsluitsel over hebben? “Als jet het nummer van Ariana Grande hebt, mag je het mij geven. Ik heb geen idee.”

Volgens Van Esbroeck is het concert overigens zo goed als uitverkocht. “Het was uitverkocht maar er zijn nieuwe plaatsen bij gecreëerd. Ik denk dat er nu ongeveer 18.000 à 19.000 tickets zijn verkocht. Ik kan me niet inbeelden dat er na de aanslag nog mensen tickets hebben gekocht. Als er een bericht komt dat het concert wordt geschrapt, dan worden die uiteraard terugbetaald. Maar het kan evengoed dat de artieste beslist om het concert te verplaatsen naar een latere datum.”

Ook concertorganisator Live Nation wacht op nieuws van het management van Ariana Grande. “Zodra dat er is, zullen we het via de geijkte kanalen bekendmaken”, klinkt het daar.

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners

MEER OVER