© HBvL

© HBvL

© HBvL

thumbnail: null
thumbnail: null
thumbnail: null

Noliko Maaseik kan niet stunten tegen Russische topclub

Volleybalclub Noliko Maaseik heeft woensdagavond in de Champions League niet kunnen stunten tegen de Russische topclub Dinamo Moskou. De Noord-Limburgers speelden een sterke partij maar gingen uiteindelijk met 3-1 onderuit.

tomas

Noliko Maaseik startte sterk aan de partij en leek zelfs een tijdlang op weg om de eerste set binnen te halen. Maar thuisploeg Dinamo, bijna onklopbaar in de sterke Russische competitie, ging nog op en over Noliko. De eerste set eindigde op 25-22.

© Twitter Noliko Maaseik

Wat in de eerste set niet lukte, lukte in de tweede wel. Noliko begon opnieuw erg sterk en kon dat niveau lang genoeg vasthouden om de tweede set binnen te halen: 23-25. Knap.

Ook in de derde en vierde set was Maaseik lange tijd de evenknie van de Russen. Toch viel het dubbeltje naar de kant van de thuisploeg. Dinamo Moskou pakte de derde set met 25-22 en de vierde set met 25-20.

In de andere wedstrijd in de poule van Maaseik won het Poolse Kedzierzyn dinsdagavond al met 3-0 tegen het Turkse Istanbul BBSK.

De volgende wedstrijd van Maaseik in de Champions League wordt gespeeld om woensdag 21 december om 20.30u. Dan zakken de polen van Kedzierzyn af naar de Lotto Dôme.

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners

Beste van Plus

Lees meer