© Jan Van der Perre

Gazet van Antwerpen opent panoramazaal in A-Tower

De eerste bezoekers die gisteren de bovenste verdieping van de Antwerp Tower bezochten, waren laaiend enthousiast: ondanks het slechte weer, sprak het magistrale uitzicht van de nieuwe CittA Panoramazaal tot de verbeelding.

Met haar gloednieuwe panoramazaal wil Gazet van Antwerpen haar stadsmagazine CittA in de kijker zetten. Bezoekers kunnen hier genieten van een drankje en ondertussen rustig de magazines lezen. De hele 24ste verdieping werd gezellig ingericht met strandstoelen en groene matjes."Ik vind dit een fantastisch initiatief", vertelt bezoekster Nicole. "Het is hier heel 'cosy' zitten. Even weg van alle drukte. Telkens als ik in een nieuwe stad kom, zoek ik een hoog punt op zodat ik een panoramisch zicht verkrijg. Alleen had ik dat voor Antwerpen zelf nog nooit gedaan. Hier heb je een mooier uitzicht op de stad dan van eender welk ander uitkijkpunt. Bovendien lees ik erg graag de CittA, dus dat is mooi meegenomen."

Van het indrukwekkende panorama kun je voor een symbolische euro nog tot en met het einde van augustus genieten. "Bedoeling is dat de mensen hier komen zitten, relaxen, een magazine lezen en genieten van het uitzicht. Bovendien kunnen ze hier vrij hun teken- en schildergerief meenemen en het mooie uitzicht vereeuwigen. Tijdens de weekends zullen er ook af en toe akoestische optredens plaatsvinden. Daarvoor moet je de Facebookpagina van de A-tower goed in het oog houden", vertelt eventmanager Jonas Steyaert.

Bekijk hier enkele 360°-foto's vanuit de panoramazaal

Post from RICOH THETA. #theta360 - Spherical Image - RICOH THETA
Post from RICOH THETA. #theta360 - Spherical Image - RICOH THETA
Post from RICOH THETA. #theta360 - Spherical Image - RICOH THETA
Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners

MEER OVER