Jean-Claude Van Damme stormt studio uit na vraag over affaire

Het werd Jean-Claude Van Damme letterlijk en figuurlijk nogal warm onder de voeten toen hij voor de Australische tv werd geïnterviewd. Toen hem een vraag over zijn ex Kylie Minogue werd gesteld, begon hij hevig te zweten en stormde uiteindelijk de studio uit.

flb

Toen ze samen aan de film 'Streetfighter' werkten, zouden onze Muscles from Brussels en Kylie Minogue een affaire gehad hebben. Dat gaf Jean-Claude Van Damme in 2012 voor het eerst zelf toe, maar de geruchten deden al de ronde sinds 1994. Zoveel jaar later krijgt Van Damme daar nog steeds vragen over, en dat lijkt hem niet te zinnen.

Toen de Australische tv naar de romance polste tijdens een live-uitzending was voor de acteur de maat meer dan vol. Hij begon hevig te zweten en liet weten dat hij alleen nog maar zou antwoorden als er een originele vraag werd gesteld, in plaats van de steeds terugkerende "saaie" vragen. Vervolgens had hij er blijkbaar toch genoeg van, stond op met de mededeling dat hij naar het toilet ging en rukte zijn microfoontje af. Met Jean-Claude Van Damme wordt na al die jaren nog steeds niet gesold, wou hij even duidelijk maken.

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners

Beste van Plus

Lees meer

Meest Gelezen