© rr

8ste Grote Vraagtekenquiz van FC Kaddish stelt uw kennis op de proef

De grote vraagtekenquiz van zaalvoetbalclub FC Kaddish komt op zaterdag 12 december weer naar Schoten. In dit prestigeduel wordt door vriendenploegen, families, sportverenigingen en bedrijven gestreden voor eeuwige roem en een mooie prijzenpot.

Erik Maes

Na zeven edities op de Luchtbal keert de Grote Vraagtekenquiz van FC Kaddish terug naar haar roots. Plaats van afspraak is de grote feestzaal van basisschool Bloemendaal waar maximaal 20 ploegen van maximum 6 personen om 19u30 stipt verwacht worden voor een leuke en gevarieerde quiz.

“Quizmaster is Kevin Vander Weyen die doorgaans mee in de zaal tussen de lijnen staat om een balletje te trappen. Nu zal hij met een reeks van weet en doevragen de deelnemende ploegen met veel plezier op de rooster leggen”, vernemen we van voorzitter Luc Buys.

Wie er graag wil bij zijn kan zich inschrijven via Yves Van Raemdonck die je kan bereiken op het nummer 0494 39 99 23 of via email yves.van.raemdonck1@skynet.be. Het inschrijvingsgeld is 20 euro per ploeg en kan ter plaatse betaald worden.

8ste Grote Vraagtekenquiz

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners

MEER OVER