© Philippe Desmet

Marie-Moustache biedt originele kinderkleding aan

Wie op zoek is naar leuke kinderkleding kan vanaf september terecht bij Marie-Moustache in de Strijdersstraat. Tijdens de jaarmarkt krijgen de klanten twintig procent korting.

Philippe Desmet

Tot voor kort was Stephanie Poll werkzaam in de IT-sector, eerst als recruiter en daarna in sales. “Zelf heb ik drie kinderen en ik krijg vaak complimentjes dat ik een goede smaak heb om ze te kleden. Laat ik daar eens iets mee doen,” dacht Stephanie. Het resultaat is Marie-Moustache, een winkel met kleding voor jongens en meisjes tussen drie en twaalf jaar. “Ik heb eerst geprobeerd om een combinatie te maken met de namen van mijn kinderen, maar dat leverde niks bruikbaars op. Marie-Moustache is een grappige naam, die hopelijk bij meisjes en jongens in de smaak valt.”

Marie-Moustache biedt als exclusieve verdeler in België Italiaanse merken aan zoals La Gazetta Dello Sport en Original Marines. Daarnaast hangen er ook collecties van Nederlandse merken in de rekken, zoals NONO, Kidz-Art en Moodstreet. Stephanie ziet zichzelf niet als een concurrent van kledingwinkel Belvu, enkele huizen verderop. “Babyspullen heb ik niet, en Belvu heeft de merken niet die ik verdeel. We vullen elkaar aan.”

Wie tijdens de jaarmarkt komt winkelen, geniet een korting van twintig procent. Na de jaarmarkt gaat de winkel even dicht. “Ik ga eerst trouwen en na een korte huwelijksreis doe ik de winkel definitief open op dinsdag 22 september.”

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners

MEER OVER