Eden Hazard toch paraat op laatste training Rode Duivels voor Wales

© REUTERS

België haalt opgelucht adem. Eden Hazard verscheen donderdagochtend gewoon op het oefenveld in Bordeaux, ondanks de onheilspellende berichten van de voorbije dagen. De vermaledijde dij van Eden was wel stevig ingepakt.

vtvn

Hazard was zondag uitblinker in de met 0-4 gewonnen achtste finale tegen Hongarije, maar liep tijdens die wedstrijd ook een contractuur aan de dij op, waardoor hij twijfelachtig is voor de partij van vrijdag. De winger van Chelsea paste de voorbije dagen voor de groepstraining en liet zich verzorgen. Ook bondscoach Marc Wilmots bleef woensdag tijdens zijn persmoment voorzichtig over zijn nummer tien.

De verzorging en rust van de voorbije dagen hebben blijkbaar hun werk gedaan want Hazard kwam als derde het veld op na Christian Benteke en Michy Batshuayi, om meteen wat te jongleren en mee te trainen met de andere 21 Duivels. De dij van Hazard was stevig ingepakt. Er bestaat nog steeds een risico dat de contractuur verergert naar een scheur. In dat geval zit het EK van Hazard erop.

Enkel Thomas Vermaelen bleef binnen in Bordeaux. De verdediger van FC Barcelona, die vrijdag geschorst is, heeft last van de adductoren en de buikspieren en krijgt enkele dagen rust.

© Photo News

© REUTERS

© Isosport

© Isosport

© Isosport

© Isosport

Aangeboden door onze partners

HOOFDPUNTEN

Aangeboden door onze partners

Beste van Plus

Lees meer

Meest Gelezen