Hij verloor niet alleen zijn hart, maar gaf ook zijn nier

© VUM

Natalie Russo and Mike Frias, beiden 34, leerden elkaar in 2014 kennen via een datingsite. Het leek te klikken, tot Natalie na de vierde date plots in het ziekenhuis werd opgenomen met hevig nierfalen. Voor Natalie leek het sprookje van korte duur, maar dat was buiten Mike gerekend ...

Daten in het ziekenhuis: een echt romantisch idee leek het niet. Natalie was dan ook bang dat haar nieuwe vriendje zou afknappen op het feit dat ze langdurig in het ziekenhuis behandeld zou worden. Want door hevig nierfalen moest Natalie namelijk op zoek naar een donornier, met regelmatige ziekenhuisbezoeken tot gevolg.

Een zoektocht die helaas na maanden niets opleverde. Tot bleek dat Mike de perfecte match was voor zijn vriendin. En daarover moest hij niet lang nadenken. “Ik zou alles gedaan hebben voor haar”, klinkt het bij Frias. “We hebben elkaar op het juiste moment leren kennen, we lijken voor elkaar gemaakt.”

Huwelijk

Frias en Russo ondergingen een succesvolle transplantatie op 21 maart 2016. En dat was dubbel goed nieuws. Niet alleen was het leven van zijn Natalie gered, ook kwam hun huwelijk, dat voor juni was gepland, niet meer in gevaar. “We zijn in deze moeilijke periode dichter bij elkaar gegroeid. Het lijkt nu of we alles aan kunnen”, vertelt Russo.

“Mocht het in de toekomst even wat moeilijker gaan, dan weten we dat we er wel doorheen zullen spartelen”, gaat Russo voort. “We hebben het voordien al gedaan, dus in de toekomst zal dat ook wel lukken.”

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners

Beste van Plus

Lees meer

Meest Gelezen