Vlaamse artiesten maken kerstsingle voor het goede doel

© vrt

Nu Band Aid herrezen is, slaan ook de Vlaamse artiesten de handen nog eens in elkaar. Gisteren namen ze in het VRT-gebouw aan de Reyerslaan voor Radio 2 een kerstsingle op waarvan de opbrengst naar Music for Life gaat. Het nummer is maandag voor het eerst te horen.

Jan Ruysbergh en Benjamin praet

Een drukte van jewelste gisteren in de radiostudio’s van de VRT. Verschillende Vlaamse artiesten zoals Christoff, Kristel van K3, Free Souffriau, Bart Peeters, Gunther Neefs, Liliane Saint-Pierre, Lisa del Bo, Jasper Publie van Bandits en Barbara Dex kropen achter de microfoon met enkele Radio 2-stemmen (onder wie Kristel Van Dijck, Anja Daems, Brit Van Marsenille en Catherine Van Doorne van De Madammen) om een nummer voor het goede doel op te nemen. De opbrengst gaat naar een van de goede doelen van Music for Life. StuBru maakt maandag bekend welke drie presentatoren dit jaar het boegbeeld zullen zijn van de actie.

Bij de VRT wilden ze gisteren enkel kwijt dat de artiesten een Nederlandstalig nummer hebben opgenomen. De luisteraars van Avondpost op ­Radio 2 kunnen maandagavond het nummer voor het eerst horen. Dan wordt ook bekendgemaakt naar welke vzw de opbrengst gaat.

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners

Beste van Plus

Lees meer

Meest Gelezen