© Patrick Hattori

Voor één euro met de bus kerstshoppen in Mechelen

De stad en de handelaars zetten een nooit geziene campagne op om het kerstshoppen in de binnenstad te promoten. Zo kan je tijdens koopweekends voor één euro met de bus heen en terug naar Mechelen.

Sven Van Haezendonck

Vier shoppingweekends zijn er, met telkens ook koopzondagen van 11 tot 18u: het eerste tijdens de start van de kerstmarkt op 13 en 14 december, en het laatste bij de start van het nieuwe jaar op 3 en 4 januari. Speciaal daarvoor kan je op de bussen van De Lijn een Shopping biljet kopen voor slechts één euro.

Inwoners uit Bonheiden, Sint-Katelijne-Waver, Duffel, Willebroek, Zemst, Kapelle-op-den-Bos, Boortmeerbeek, Rumst en Boom kunnen daarmee goedkoop naar Mechelen en terug.

120.000 warme uitnodigingen

Eind deze week worden ook 120.000 warme uitnodigingen gebust in Mechelen en ruime omgeving, tot in Haacht, Londerzeel en Vilvoorde toe. “Dat zijn leuke kaartjes die mensen uit de rand warm maken om naar onze stad af te zakken tijdens de eindejaarsperiode. Wij vertellen wat er te beleven valt voor shoppers en er hangen enkele leuke extraatjes aan vast”, zegt schepen van Economie Wim Jorissen (N-VA).

Uurtje gratis parkeren

De uitnodiging gooi je best niet weg, want elke kaart kan je vanaf 10 december tot 31 januari 2015 inruilen voor een uurtje gratis parkeren in een Vinci-parking naar keuze. Wie de gegevensstrook op de kaart voor 5 januari in een van de deelnemende handelszaken in een bus deponeert, neemt automatisch deel aan ‘Mechelens Grote Kerstactie’.

Tegelijk laat de middenstand 100.000 exemplaren van een shoppingkrantje bussen om het winkelcentrum te promoten.

Alle info: www.mechelenhoudtjewarm.be

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners

MEER OVER