© Fred Peeters

Begin met lopen samen met dorpsgenoten

Onder de vlag van de Hoeseltse sportdienst start deze dinsdagavond om 19u30 achter gemeenschapcentrum Ter Kommen een trainingsprogramma waardoor wandelaars na tien weken vijf kilometer kunnen lopen. Vanavond daar naar toe gaan en beginnen lopen, het kan!

Fred Peeters

De actie “Hoeselt start met joggen” werd een eerste keer in 2013 georganiseerd waar toen bijna zestig mensen aan deelnamen. Meerdere Hoeselaren zie je nu nog in het dorp lopen. Dinsdag en donderdag wordt in groep gelopen – dat geeft wat meer moed - maar het is wel zo, dat ieder in eigen ritme zijn conditie opbouwen. Sportcoach Brecht Bobbaers zorgt voor begeleiding tijdens die loopsessies en goede individuele en algemene tips.

Een keer per week wordt verwacht dat je individueel traint. Wie naar Ter Kommen komt kan achteraf ook gebruik maken van de douches. Er wordt gelopen achter het gemeenschapscentrum. Deelname aan de looptraining kost 20 euro voor twintig loopsessies op dinsdag en donderdag om 19u.30. Betalen kan nog op de eerste avond. Vanavond om 18u15 dus achter Ter Kommen, Europalaan 2, 3730 Hoeselt.

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners

Beste van Plus

Lees meer