© google street view

Bestuurder probeert te vluchten met verhakkeld voertuig na aanrijding, maar geraakt niet ver

Op het kruispunt van de Prins Boudewijnlaan met de Frans van Dunlaan is gisteren in de namiddag een ongeval gebeurd waarbij drie voertuigen betrokken raakten. De bestuurder van de bestelwagen die het ongeval veroorzaakte probeerde nog te vluchten, maar ver geraakte hij niet met zijn verhakkeld voertuig. De Roemeense bestuurder werd opgepakt.

JoRo

Twee personenwagens reden over de Prins Boudewijnlaan in de richting van Edegem. Een lichte vrachtwagen reed over de R11 komende van Mortsel en reed in de richting van de A12. Het moet nog onderzocht worden hoe het ongeval precies gebeurde, maar de bestelwagen reed het kruispunt op en raakte de twee personenwagens. Mogelijk negeerde de Roemeens bestuurder het rode verkeerslicht.

Een gewonde

Voor een van de inzittenden van de personenwagens kwam er een ziekenwagen. De vrouw (47) werd overgebracht naar het Sint-Augustinusziekenhuis. Hoewel de bestelwagen zwaar beschadigd raakte, ging de bestuurder er na het ongeval meteen vandoor. Verder dan de helling op de R11 geraakte hij niet. Omstanders hielden de man ter plaatse tot de politie hem van hen overnam. De Roemeen van 26 jaar legde een positieve ademtest af en kon geen geldige boorddocumenten voorleggen. De man is meegenomen naar het kantoor aan de Noorderlaan.

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners

MEER OVER