Tielemans deed dit jongetje ongewild in tranen uitbarsten. Nu bezorgt hij hem de dag van zijn leven

Youri Tielemans zorgde dit seizoen ongewild voor één van de opvallendste momenten in de Belgische eerste klasse. Na de overwinning tegen Waasland-Beveren gaf hij zijn truitje cadeau aan een meisje... maar dat was niet naar de zin van haar broertje. Die barstte in tranen uit en was ontroostbaar. Wij zochten het jongetje op, en bezorgden hem samen met Youri Tielemans de dag van zijn leven op het Gala van de Profvoetballer!

De zesjarige Sacha is samen met zijn zus Maelle en zijn papa grote fan van Anderlecht. Met zijn drietjes waren ze in maart aanwezig in het Constant Vanden Stockstadion om paars-wit naar de overwinning te schreeuwen tegen Waasland-Beveren. Na de wedstrijd had Maelle een cadeautje voor Youri Tielemans, de middenvelder bedankte haar door zijn truitje te schenken. Broer Sacha barstte echter in tranen uit, want zijn zus — en niet hij — kreeg het truitje van zijn grote held.

Wij brachten de twee in contact op het Gala van de Profvoetballer van het Jaar en bezorgden Sacha zo de dag van zijn leven! Tielemans had een truitje én een dikke knuffel in petto voor zijn grootste fan...

Aangeboden door onze partners

HOOFDPUNTEN

Aangeboden door onze partners

Beste van Plus

Lees meer

Meest Gelezen