Dubbeltennis voor UNICEF

Het 36 ste Ladies en Gentlemen’s tennistornooi gaat dit jaar door van 2 tot 9 augustus op de terreinen van SVAT. Dit tornooi op de terreinen van SV Aartselaar Tennis aan de Kleistraat is uniek in zijn soort. Het gaat om een dubbelspel waarbij geen prijzen te winnen vallen maar waaraan de laatste jaren tot 650 spelers per editie deelnamen. De totale opbrengst gaat naar Unicef.

Jef Wijckmans

Vorig jaar stond €27.000 euro op de cheque vermeld. In de 35 voorgaande jaren schonken ze op die manier in totaal al €768.292 aan projecten van deze organisatie geschonken. Ditmaal kozen we voor het project te in Laos. “Het doel is “ Toegankelijk en Kwalitatief onderwijs“ te organiseren in de vier meest achtergestelde districten van dit arme land” zegt ontslagnemend voorzitter Frank Janssens. “Tegelijkertijd wil UNICEF ook geweld, uitbuiting en kinderarbeid voorkomen.”

De opbrengst komt naast van de sponsors en het inschrijvingsgeld van de diverse spelers vooral ook van de toeschouwers. Naast de aangename sfeer in de feesttent zijn immers heerlijke gerechten en een barbecue voorzien. Bovendien zorgt Helmut Lotti o p zondag 3 augustus om 16u voor een gratis optreden. Jef Wijckmans

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners

MEER OVER