© AFP/Belga

Bieber maakt Bloom online belachelijk na incident

Nadat de Engelse acteur Orlando Bloom en de Canadese superster Justin Bieber onlangs op Ibiza ruzie maakten, liet deze laatste het er niet bij. Op de sociale netwerksite Instagram gaf de 20-jarige zanger een duidelijke sneer richting Bloom.

Bart Perdieus

Gisteren werd duidelijk dat de twee kemphanen elkaar niet kunnen dulden. Op het Spaanse eiland Ibiza kwam het tot een heet standje toen beide heren elkaar tegenkwamen. De 37-jarige Bloom, onder meer bekend van zijn rol als Legolas in de Lord of the Rings-trilogie, kiepte zijn drankje over de zeventien jaar jongere Bieber. De reden voor dit agressieve schouwspel ligt in het feit dat de twee sterren aan het aanpappen zijn met elkaars ex-liefjes. Beebs maakt topmodel Miranda Kerr het hof, Bloom is meer dan goede maatjes met kindsterretje Selena Gomez.

Voor Bieber is de kous nog niet af. Op de sociale netwerksite Instagram gaat de ruzie namelijk verder. Op zijn account plaatste de man achter hits zoals Baby en Boyfriend een foto van een huilende Orlando Bloom, zonder onderschrift. Weliswaar een afbeelding die volledig uit zijn context werd gehaald, want hij is afkomstig van een première voor het toneelstuk Romeo & Juliet.

Volgens het Amerikaanse entertainmentblad Us Weekly zou Bieber zelfs een kiekje van Miranda Kerr in bikini op zijn profiel hebben gezet, maar deze foto zou inmiddels verwijderd zijn.

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners

MEER OVER