© rr

Lesley-Ann Poppe duikt op in nieuwe clip Halve Neuro

De Antwerpse hiphopper Halve Neuro heeft een nieuwe videoclip de wereld ingestuurd. In de clip van ‘Dicht’ wordt er gefeest en gedronken, en ook Lesley-Ann Poppe speelt erin mee.

JaTi

Het nieuwe nummer van den Halve klinkt een pak funky’er dan we van hem gewoon zijn. Dat komt door de samenwerking met de Antwerpse multi-instrumentalist Jan Bellemans.

“Ik was vorig jaar met mijn zoon gaan basketten op de Dageraadplaats en raakte daar aan de praat met Jan, die hetzelfde aan het doen was met zijn zonen die iets ouder zijn als de mijne”, vertelt den Halve. “Ik speelde al even met de idee om de Halve Neuro-sound te ontwikkelen en meer diepgang te geven door te gaan experimenteren met livemuzikanten. Ik wist dat hij een goede gitarist was en als dj ook een enorme kennis heeft van funk, soul en disco. Dat gecombineerd met zijn typische Antwerpse humor en jarenlange ervaring in het nachtleven en de muziekwereld maken hem voor mij de ideale man om mee samen te werken om de muziek diepgang te geven.”

Voor de videoclip nodigden ze een aantal vriendinnen uit voor een afterparty, thuis na een nachtje stappen. “Toevallig was Lesley-Ann Poppe ook in de buurt en die kwam maar al te graag mee feesten”, aldus nog den Halve.

De release van ‘Dicht' wordt komende woensdag feestelijk gevierd met een Halve Neuro dj-set in Bar Gloed in de A-Tower.

 

Blessings nor my Fonky Family #Viddy #Online #Now

A photo posted by Halve Neuro (@halveneuro) on

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners

MEER OVER