100.000 lezers gingen u voor, maar hebt u al gestemd op uw favoriete frituur?

© sb

Waar men gaat langs Vlaamse wegen, komt men een frituur tegen. Elk zichzelf respecterend dorp heeft niet alleen een kerktoren, maar ook minstens één frituur. Maar wat is nu de beste frituur van Vlaanderen? Het Nieuwsblad zoekt het uit en u kan daarbij helpen.

mab

Geen hardnekkiger eetgewoonte die bij Vlamingen dieper ingebakken zit dan de wekelijkse portie frieten. Het Nieuwsblad gaat daarom op zoek naar ‘De Beste Frituur van Vlaanderen’. Nog tot 29 mei kan iedereen stemmen voor zijn of haar favoriet. Intussen zijn al meer dan 100.000 stemmen binnengelopen via www.nieuwsblad.be/frituur.

De beste frituur is vaak onderwerp van pittige discussies. Frieten uit een bakje of puntzak, stoverijsaus of een klets mayonaise, een Bicky of vegetarische champignonburger: elke frituur is uniek, net als haar klanten. Maar welke frituur speelt het best in op die uiteenlopende voorkeuren?

Om die vraag te beantwoorden, laten we onze lezers hun stem uitbrengen. Welke frituur kroont zich tot beste van uw gemeente, haalt de provinciale prijs binnen of spant zelfs de kroon in heel Vlaanderen? Breng uw stem uit, zodat we voor eens en voor altijd kunnen uitmaken welke frituur écht de beste is.

Stemmen kan heel eenvoudig op www.nieuwsblad.be/frituur of via de app van Het Nieuwsblad.

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners

Beste van Plus

Lees meer

Meest Gelezen