Moeder bijt oor af van pitbull die haar dochtertje aanvalt

© KHOU

© Facebook

1 / 2
thumbnail: null
thumbnail: null

Op 31 maart ontsnapten de Amerikaanse Mackenzi een haar moeder Chelsi Camp op het nippertje aan een groot drama. De pitbull van Chelsi’s vriend beet het 2-jarige meisje bijna dood, maar de mama kon de hond wegrukken.

vwh

Mama Chelsi uit het Texaanse Alvin praat nu voor het eerst over het incident van vorige maand. Ze legt uit dat de hond plots in een monster veranderde. ‘Hij snuffelde nieuwsgierig aan mijn dochtertje en plots begon hij haar te bijten in het gezicht. Hij moet mijn hond geroken hebben’, zegt ze aan KHOU 11 News. Chelsi vloog op de hond en gaf hem een koekje van eigen deeg: ze beet het oor van het dier eraf en schoof haar vuist in zijn keel. ‘Ik deed wat ik kon’, zegt ze.

Moeder en dochter vluchtten naar de badkamer, maar de hond slaagde erin om tot bij hen te geraken en opnieuw tekeer te gaan. Chelsi had inmiddels wel de hulpdiensten kunnen bellen. Toen die ter plaatste kwamen, werd de hond neergeschoten en moest de kleine Mackenzi per helikopter naar het ziekenhuis. Daar werd ze gedurende zeven uur geopereerd. Met succes, want de peuter is goed aan het herstellen. Dat bewijst mama met een foto op Facebook. Volgens de artsen zullen haar littekens helemaal verdwijnen naarmate ze ouder wordt. Deze nachtmerrie zal haar wellicht ook niet haar hele leven blijven achtervolgen, want de peuter zou zich niets meer van het vreselijke incident herinneren.

Bekijk hieronder het officiële nieuwsbericht:

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners

Beste van Plus

Lees meer