Kom naar de Fancy Fair en steun kleine Jack

De kleine Jack is drie, maar heeft de ziekte van Duchenne. Zijn ouders hebben een vzw opgericht om de kosten nu en in de toekomst te kunnen dragen. Wie wil steunen is op zaterdag 19 augustus welkom op Camping De Groene Linden op de Fancy Fair.

Elke Lamens

Unicorns & Fairytales steunt ook graag Jack Attack en samen met enkele speelgoedmerken als Little tikes, VTech, Play Do’h en Zebra Books schenken ze speelgoed aan de Fancy Fair ten voordele van de vzw.

Jack Attack heet de VZW die de ouders van Jack hebben opgericht. Ze verkopen allerlei spulletjes en organiseren evenementen om de financiële kosten te kunnen dekken.

Duchenne spierdystrofie is een ernstige erfelijke spierziekte die de spieren aantast en verzwakt. De eerste verschijnselen zijn vaak al voor het tweede levensjaar zichtbaar. Op de duur kunnen de aangetaste spieren niet meer gebruikt worden.

Duchenne spierdystrofie treft nagenoeg altijd jongens. Wie meer vragen heeft over de ziekte van Duchenne kan zich wenden tot www.nema.be of http://www.duchenneparentproject.be

Camping De Groene Linden (binnenspeeltuin Kikkerland), Schotensteenweg 64, 2960 Brecht

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners

MEER OVER