Steve Bruce: ‘Wij gaan nog steeds voluit voor de kwalificatie’

‘Wij hebben één fout gemaakt en hebben die duur betaald’, stelde de 53-jarige trainer Steve Bruce van Hull City na de 1-0 nederlaag in Lokeren. ‘Maar volgende week donderdag gaan we op eigen veld nog altijd voluit voor de kwalificatie.’

jvh

‘We creëerden drie tot vier grote kansen om op voorsprong te komen. Dat gebeurde echter niet. Integendeel. Lokeren scoorde eenmaal en daar bleef het bij. Het zal dus volgende week een pak beter moeten willen wij verder doorstoten in de Europa League. De tweede helft kwam Lokeren beter in de match en straften zij een fout van doelman McGregor af. Het is jammer zo te moeten verliezen. Het was diezelfde McGregor die nochtans vorige week een strafschop stopte en nu dit. Ik denk niet dat we Lokeren onderschat hebben. Het is ?een goed team. Dat bewezen ze de tweede helft en bovendien win je niet tweemaal in drie jaar tijd op geluk de beker van je land. Wij wisten dat dit een moeilijke klus ging worden en met dit 1-0 eindresultaat wacht ons volgende week een zware opgave. Wij verwachten dan een vol huis in Hull City en we weten wat ons te doen staat.’