Nachtelijke beller overleden

J.W. (32) uit Balen, die zondagnacht na een handgemeen in kritieke toestand naar het ziekenhuis werd overgebracht, is woensdagavond overleden. Het parket weet nog niet waarom de man in het holst van de nacht aanbelde bij de woning in Gerheide.

mto, hhm

J.W. belde zondag rond 4.40u aan bij een woning in Gerheide. Toen G.G. opendeed, probeerde J.W. binnen te geraken. Daardoor ontstond een handgemeen, waarbij de bewoner hem kon overmeesteren en in een houdgreep hield. Toen de politie arriveerde, was J.W. buiten bewustzijn. Hij werd in kritieke toestand naar het ziekenhuis gevoerd.

Een wetsgeneesheer onderzocht beide personen. Volgens zijn onderzoek was J.W. onder invloed. De politie gaat uit van wettige zelfverdediging, maar weet niet waarom J.W. ’s nachts de woning wilde betreden. Volgens de politie zouden de twee elkaar niet kennen. Tijdens de nacht van het incident vond in de buurt een trouwfeest plaats waar J.W. te gast was. Hij overleed woensdagavond, maar de doodsoorzaak is nog niet bekend. De familie wil niet reageren, net als de bewoner van de woning in Gerheide.

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners

MEER OVER