© Karen Verhulst

1 / 2
thumbnail: null
thumbnail: null

Billen op controversiële affiche E3 Harelbeke zijn van deze BV

Vlak voor de start van de wielerwedstrijd E3 Harelbeke maakte de organisatoren bekend van wie nu de billen zijn op de controversiële affiche. Op die affiche was een renner te zien die naar de billen grijpt van een podiummiss. Die podiummiss blijkt nu niemand minder te zijn dan Miss België Annelies Törös.

Karen Verhulst

De affiche was een knipoog naar renner Peter Sagan, die twee jaar geleden tijdens de Ronde van Vlaanderen in de billen van een podiummiss kneep. Volgens de organisatie was het ‘een ludieke boodschap die enkel wielerliefhebbers begrijpen’. Maar de Internationale Wielerunie UCI wilde niks met de affiche te maken hebben, en eiste dat hun logo van het spandoek verwijderd werd. Uiteindelijk besloot de organisatie om de affiche te vervangen door een 'brave versie'.

'Ik vond het eigenlijk een heel mooie foto en zag er niets verkeerd in', vertelde Miss België Annelies Törös vandaag op het startpodium. 'Ik begrijp eigenlijk niet waarom er zoveel heisa over was.'

Annelies Törös deelde ook speciale E3 Harelbeke-splipjes aan aan de start (lees meer).

 

Fabian Cancellara meets the press with Miss Belgium watching on.

A photo posted by Cyclingnews.com (@cyclingnews_feed) on

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners

MEER OVER Wielrennen