Bert van Marwijk schiet Go Ahead Eagles te hulp

© Photo News

In de strijd tegen de degradatie in de Nederlandse Eredivisie kan Go Ahead Eagles de komende weken rekenen op de hulp van oud-bondscoach Bert van Marwijk. De oud-speler van de club uit zijn geboorteplaats Deventer is bereid om in de beslissende fase van de competitie als ‘klankbord’ te fungeren voor de technische staf en de spelersgroep van de nummer zeventien van de ranglijst.

‘Ik zal regelmatig de club gaan bezoeken om de helpende hand toe te steken. Ik ben hier ooit begonnen en nog altijd supporter van Go Ahead. Waar ik de spelers en de staf maar kan helpen om die mooie club in de Eredivisie te houden, zal ik dat doen’, liet de 62-jarige Van Marwijk vrijdag weten.

Ook oud-speler René Eijkelkamp (ex-Club Brugge en -KV Mechelen) gaat zich op het technische vlak inzetten voor Go Ahead Eagles. Dennis Demmers maakt als interim-coach het seizoen af. Hij reageerde opgetogen op de komst van Van Marwijk en Eijkelkamp als topadviseurs. ‘We hebben het over twee geweldige persoonlijkheden, grootheden die fantastisch bij onze club passen. Dat wij nu gebruik kunnen maken van hun grote ervaring is voor iedereen goed: voor mij, voor de spelers en voor de club. Daar kunnen we alleen maar trots op zijn.’

Aangeboden door onze partners

HOOFDPUNTEN

Aangeboden door onze partners

Beste van Plus

Lees meer

Meest Gelezen