Producer dient geen klacht in tegen Jeremy Clarkson

De advocaat van "Top gear"-producer Oisin Tymon heeft gemeld dat Tymon geen klacht heeft ingediend tegen Jeremy Clarkson na het incident met de presentator op de set van het programma. Tymon is ook niet van plan dat te doen. "Meneer Tymon wil zo snel weer de draad opnemen bij de BBC, voor zo ver dat mogelijk is", klinkt het.

Oisin Tymon heeft het de voorbije weken hard te verduren gekregen op het internet. Verschillende fans vinden dat Tymon de oorzaak is van de schorsing en het ontslag van "Top gear" presentator Jeremy Clarkson.

Jeremy Clarkson zette de producer eerder al uit de wind. "Al wat ik wil zeggen is dat ik wil dat iedereen Ois met rust laat omdat dit helemaal zijn schuld niet is", zei de fietsende presentator gisteren.

De advocaat van de producer meldt nu dat Tymon geen klacht heeft ingediend tegen Clarkson na het incident op de set. Tymon werd verbaal en fysiek aangevallen door Clarkson omdat het eten niet op tijd klaar was na een dag opnames.

Oison Tymon heeft ook nooit een klacht ingediend tegen Clarkson bij zijn werkgever. Het is Jeremy Clarkson zelf die het incident met de producer gemeld heeft, waarop hij door de BBC-top geschorst werd.

Meest gelezen