Deze gekke trend verovert de wereld van plastische chirurgie

© pn

Wenkbrauwtransplantaties zijn - ongetwijfeld onder invloed van het indrukwekkende paar van Cara Delevingne - in Engeland al langer populair. Nu zijn ze echter in Amerika beschikbaar, dus het is slechts een kwestie van tijd voor ze ook ons land furore maken.

mgs

Britse exportproducten als 'Sherlock', Ellie Goulding en mannen met een sexy accent verwelkomen we met open armen. Andere doen dan weer onze wenkbrauwen fronsen.

In Amerika zoeken steeds meer dames, die het pincet niet iets te gretig hanteerden of gewoon geen genoegen nemen met wat Moeder Natuur hen heeft gegeven, hun toevlucht tot een wenkbrauwtransplantatie. Rond 2000 zetten dunne wenkbrauwen de toon, terwijl stijliconen vandaag de dag voor een vollere look kiezen. Vrouwen die in het verleden te veel wegplukten, krijgen daar dus nu spijt van. Daarnaast krijgen plastische chirurgen ook dames over de vloer die hulp vragen na een trauma, hormonale problemen, ...

Tijdens de behandeling - die meer dan 720 euro kost - wordt een kleine hoeveelheid hoofdhaar verwijderd en vervolgens boven de ogen ingeplant.

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners

Beste van Plus

Lees meer