© FrMi

© FrMi

thumbnail: null
thumbnail: null

Knap resultaat voor Limburgse jongens op tuningshow

Mathias Gos uit Heers en Mitch Schouteden haalden vorig weekend met hun wagens de top 32 van Europa op de grote tuningshow Tuning World Bodensee.

Frank Missotten

Beide autoliefhebbers waren uitgenodigd om mee te doen aan een Tuning Countdown Battle in het Duitse Bodensee. “Dit is een groot tuningevenement waar veel extreem afgewerkte wagens staan uit heel Europa, 8 expo hallen vol”, vertelt Mathias Gos. “Voor de European Tuning Showdown heeft een professionele jury uit een lijst van 5.000 wagens de 64 mooist getunede wagens geselecteerd. Die werden per ronde voor het grote publiek gejureerd. Liefst 14 nationaliteiten waren vertegenwoordigd in deze battle. In de top tien waren er dan ook serieuze geldprijzen te verdienen. Wij zijn tot in de tweede ronde geraakt. Het was een mooie ervaring en een hele eer om te weten dat je eigen wagen in de top 32 van Europa staat qua tuninggehalte.”

Mathias Gos is een van de bezielers van de Heerse Performance Club, kortweg de Heersers. Dit zijn jonge tuningliefhebbers uit Heers en omstreken die respect hebben voor hun wagen en zich sinds begin vorig jaar verenigd hebben. Op zaterdag 30 mei organiseren zij vanaf 18 uur hun eigen tuningevenement in het centrum, de Heerse Performance Night.

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners

Beste van Plus

Lees meer