© rr

© rr

1 / 2
thumbnail: null
thumbnail: null

Tienermeisje verkracht tijdens concert Keith Urban

Een 17-jarig meisje is verkracht tijdens een concert van Keith Urban, de echtgenoot van actrice Nicole Kidman. Honderden mensen keken toe en filmden het gebeuren zelfs, tot een vrouw in de gaten kreeg dat er iets fout was, en ingreep.

sdv

Het concert van de Australische countryster Keith Urban in het openluchttheater Xfinity in het Australische Mansfield, ontaardde volledig. Liefst 46 concertgangers moesten zaterdagavond naar het ziekenhuis gebracht worden voor alcoholvergiftiging. Niet minder dan vijftig mensen werden opgepakt voor het dronken voeren van anderen.

Onder hen de 18-jarige Sean Murphy, die beschuldigd wordt van aanranding. Getuigen vertelden aan de politie hoe ze zagen dat hij eerst met een meisje stond te kussen, en haar daarna meenam naar een grasperkje naast de tribunes. Het meisje verklaarde zelf aan de politie dat ze niet anders durfde dan meegaan met hem omdat ze bang was.

Heel wat concertgangers keken toe, zonder dat ze beseften wat er aan de hand was, velen begonnen zelfs te filmen. Tot een jonge vrouw op hen afstapte, en het meisje vroeg of wat er gebeurde met haar toestemming was. Ze zei ‘nee’, en kon zich lostrekken. Waarop de jongen wegliep en in de massa verdween.

Hij werd nog dezelfde avond opgepakt, en verscheen vandaag al voor de rechter. Hij pleit onschuldig, en beweert dat alles met wederzijdse instemming gebeurde.

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners

MEER OVER