Manchester United kan opnieuw op Fellaini rekenen

© blg

De Engelse landskampioen Manchester United kan zondag op de 35e speeldag in de Premier League tegen Everton opnieuw een beroep doen op aanvaller Wayne Rooney en middenvelder Marouane Fellaini. Dat maakte de club vrijdag bekend.

jvh

Beide spelers sukkelden in de aanloop naar de terugwedstrijd in de kwartfinales van de Champions League op bezoek bij de Duitse titelverdediger Bayern München met kwaaltjes, maar zijn dus opnieuw speelklaar voor het treffen met hun ex-club Everton, de huidige werkgever van Kevin Mirallas en Romelu Lukaku. Rooney speelde in München met een inspuiting omwille van een teenblessure, ‘Big Fella’ moest verstek laten voor de wedstrijd. De voorbije week konden ze echter probleemloos meetrainen met de groep. Sterspeler Robin van Persie, Rafael en Jonny Evans zijn nog steeds buiten strijd.

Met nog vijf wedstrijden voor de boeg staan de Mancunians met 57 punten op een teleurstellende zevende plaats in de Premier League, op drie punten van het Tottenham van Jan Vertonghen, Moussa Dembélé en Nacer Chadli, dat wel een match meer op de teller heeft staan.

Aangeboden door onze partners

HOOFDPUNTEN

Aangeboden door onze partners

Beste van Plus

Lees meer

Meest Gelezen