TIP. Jaarlijkse stockverkoop meubelbedrijf SixInch

© rr

Het Antwerpse SixInch heeft zijn jaarlijkse lenteschoonmaak achter de rug en organiseert dit weekend een grote stockverkoop met zijn foamcoated meubels, met kortingen die kunnen oplopen tot zeventig procent.

edm

De meubels van SixInch zijn allemaal gebaseerd op foamcoating: eerst wordt de vorm uitgesneden in polyurethaanschuim, daarop komt een waterdichte, rubberachtige coating die uit drie lagen bestaat.

Dat maakt ze geschikt voor gebruik binnen- en buitenshuis, terwijl ontwerpers bij elke collectie de grenzen van het materiaal opzoeken om nieuwe vormen te zoeken. Je vindt de meubels terug in de hoofdkantoren van Google maar evengoed in het Centre Pompidou.

Op 1 mei organiseert de meubelfabrikant zijn jaarlijkse stockverkoop van prototypes, stuks met kleine productiefoutjes en overstock, tegen kortingen die oplopen tot vijftig procent, en in sommige gevallen zelfs zeventig procent.

Terzelfdertijd stelt SixInch zijn minicollectie in samenwerking met Karim Rashid voor en de nieuwe subcollectie, de Template Chair, waarbij de foamcoated meubels werden overtrokken met stof. Wie die dag een bestelling plaatst, geniet een korting van vijftig procent.

Praktische info:

De SixInch StockOff gaat door op zondag 1 mei van 10.00 tot 18.00 uur, Singel 7, 2550 Kontich. Opgelet: enkel betaling met contant geld mogelijk.