Dominique Baeyens maakt selectie voor World League bekend

© BELGA

Bondscoach Dominique Baeyens heeft donderdag in de marge van de Volleyproms in Affligem zijn selectie voor de World League (23 mei-20 juli) bekendgemaakt.

jvh

Baeyens, die zijn contract tot 2018 verlengde, start op 12 mei zijn campagne met de Red Dragons en naast zijn bestaande staf krijgt hij versterking van Kris Tanghe, de trainer van Antwerpen, als assistent-trainer naast Christophe Achten.

De bondscoach voorziet twee fases: eerst de World League (zonder Tim Verschueren en een revaliderende Gert-Jan Claes om medische redenen) en vanaf eind juli de voorbereiding op het WK, dat begin september in het Poolse Krakau van start gaat. Of Frank Depestele fulltime aan beide campagnes deelneemt, wordt eerstdaags nog besproken.

Selectie: Baetens, Colson, Depovere (Antwerpen), Coolman, Dejonckheere, Stuer, Tuerlinckx, Van de Velde, Verhanneman (Roeselare), Cox (Menen), Depestele, Van den Dries (Beauvais), Derkoningen, Lecat, Valkiers (Maaseik), Deroo (Modena), Kruyner (Puurs), Van Walle (Citta di Castello), Van de Voorde (Jastrezewski), Verhees (Latina), Klinkenberg (Tours)

Aangeboden door onze partners

HOOFDPUNTEN

Aangeboden door onze partners

Beste van Plus

Lees meer

Meest Gelezen