Jaarboek Basketbal 2016 vers van de pers!

© was

De 37ste editie van het Jaarboek Basketbal is vers van de pers en blikt terug op een voor het Belgische basketbal fantastisch 2016. Voor het eerst in veertig jaar zijn de Belgian Lions en Cats in hetzelfde jaar op een EK van de partij!

cpm

Het Jaarboek Basketbal pakt uit met maar liefst twaalf pagina’s van de nationale ploegen, bijdragen over de EuroMillions Basketball League, de dubbel van Oostende, interviews met Speler van het Jaar Quentin Serron, Belofte van het Jaar Hans Vanwijn, Coach van het Jaar Roel Moors en MVP/Ster van de Coaches John Tofi.

Het vrouwenbasketbal, met onder meer Ann Wauters en Emma Meesseman, de titel van Castors Braine en winst in de Belgische Cup van Namen, komt ruim aan bod, en ook de kampioenen van tweede en derde klasse passeren de revue.

Last but not least: cijfers & statistieken, palmaressen, pittige hookshots en weer prachtige foto’s. Het 37ste Jaarboek Basketbal is een uitgave van Druk&Pers bvba en kost slechts 10 euro. Het Jaarboek basketbal is te verkrijgen in de krantenwinkel. Ook per e-mail (info@drukenpers.be), via overschrijving (403-1051471-14) en onze website www.jaarboekbasketbal.be en www.annuairebasketbal-ball.be. Dit collectors item blijft dan ook een ideaal geschenk voor onder de kerstboom.

Aangeboden door onze partners

HOOFDPUNTEN

Aangeboden door onze partners

Beste van Plus

Lees meer

Meest Gelezen