Bekende dancing Café Local kan opnieuw open

De bekende Antwerpse dancing Café Local kan na het faillissement van de vorige uitbaters opnieuw open, onder dezelfde naam en in hetzelfde kleedje. Twee bedrijven nemen de uitbating over en zijn nu op zoek naar bedrijven en organisatoren van feestjes.

jva

Eind oktober ging de handelszaak van de vorige vorige uitbaters failliet. Brouwerij Moortgat nam de inboedel van de curatele over en stelt die nu ter beschikking van JM catering en JADA events, twee bedrijven die Café Local met de oude naam gaan uitbaten.

‘Onder de naam Top Venues gaan we nu op zoek naar bedrijven en party-organisatoren’, zegt mede-uitbater Jan de Wieuw. ‘We gaan zorgen voor de bar en de dranken, maar voor de eigenlijke evenementen rekenen we op anderen.’

Hij denkt bijvoorbeeld aan concepten als Pré-Soiree. ‘Dat mag zeker terugkomen, als zij dat zien zitten’, zegt De Wieuw. De uitbaters gaan zelf niet veel evenementen organiseren. ‘We gaan dat doen op uitzonderlijke basis, zoals bijvoorbeeld van oud op nieuw.’ Het is vooralsnog niet duidelijk wanneer de danstempel voor de eerste keer opnieuw open zal gaan.

Brouwerij Moortgat, de eigenaar van het pand, reageert verheugd op het nieuws.

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners

Beste van Plus

Lees meer

Meest Gelezen