ASV Geel holt hele wedstrijd achter de feiten aan

ASV Geel is op de laatste speeldag in de tweede klasse onderuit gegaan bij WS Brussel. Het werd 3-0.

ela

White Star zat na een minuut meteen op rozen: Ambroise zette voor en Fall tikte de 1-0 in doel. Geel was nog niet helemaal hersteld van de klap en stond na tien minuten al twee doelpunten in het krijt. Deze keer mocht Ambroise juichen. De vliegende start van de Brusselaars kreeg daarna geen vervolg. Al kregen Huyghebaert en Traore halve kansjes om de scoren op te drijven. Bij Geel kon alleen Christiaens voor gevaar zorgen.

De tweede helft was een kat-en-muisspel. Geel kroop achteruit, terwijl Fall en Traore de kansen lieten liggen. Een kwartier voor affluiten legde Dalmat de eindstand vast.SCHEIDRECHTER: Boterberg.WS BRUSSELS: Belin, Duplus, Soumah, Eyenga Lokilo (64’ Dalmat, 84’ Bengelloun), Huyghebaert, Niankou, Kone, Jiyar, Ambroise (77’ Diallo), Fall, Traore.ASV GEEL: Blondeel, Christiaens, Santermans (46’ Steurs), Scheelen, Cauwenbergh, Augustynen, Spies, Onkwuekelu, Berben (46’ Celen), Kerckhofs, Gielis (37’ Van Der Heyden).DOELPUNTEN: 1’ Fall 1-0, 10’ Ambroise 2-0, 74’ Dalmat 3-0.GELE KAARTEN: Gielis, Berben, Steurs.