Trump tweet dat tv-presentatrice bloedde door facelift

© Photo News

De Amerikaanse president Donald Trump is donderdag naar twee televisiefiguren uitgevallen in zijn jongste Twitter-spervuur. Zijn doelwitten zijn dit keer de presentatoren van “Morning Joe”, een politieke talkshow op de nieuwszender MSNBC, waar Trump vaak te gast was tijdens de campagne voor de presidentsverkiezingen.

Tijdens de kiescampagne kregen Joe Scarborough en Mika Brzezinski kritiek omdat ze zoveel telefonische interviews met Trump deden. Maar sindsdien heeft Trump zich tegen hen gekeerd.

“Ik hoorde dat Joe van het met lage kijkcijfers kampende @Morning_Joe kwaad spreekt over mij (kijk er niet meer naar). Hoe komt het dan dat Crazy Mika met het lage IQ samen met Psycho Joe naar Mar-a-Lago kwam, drie nachten op rij, rond oudejaar”, vroeg Donald Trump.

Trump, wiens Twitter-account bijna 33 miljoen volgers heeft, beweert dat het duo “erop aandrong hem te ontmoeten” in zijn buitenverblijf in Florida. Trump tweette dat hij daarop “nee! “ zei, en dat Brzezinski toen “erg aan het bloeden was van een facelift”.

Sinds hij verkozen is, haalt Trump voortdurend uit naar grote media die hem vijandig gezind zouden zijn. Zo beticht hij MSNBC, CNN, The New York Times, The Washington Post en andere media van het brengen van “fake news”.

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners

Beste van Plus

Lees meer

Meest Gelezen