High Hopes van ‘Kom op tegen Kanker’ krijgt man van de hamer op bezoek

Een groep wielertoeristen uit Niel en Schelle gaan tijdens het weekend van O.H. Hemelvaart deelnemen aan de 1.000 km. voor ‘Kom op tegen Kanker’. Het inschrijvingsgeld komt op 10.000 euro. Het acht koppige team, dat zich High Hopes noemt, is samengesteld uit wielertoeristen, afkomstig uit Niel en Schelle. Er werd intens toegeleefd naar de 25ste mei, maar in laatste instantie kwam er een kink in de kabel.

pvr

Op het moment dat alles op wieltjes liep, dook plots de man met de hamer op. De deelnemers vielen als vliegen. De eerste die afhaakte door een val op training was de 65-jarige Camiel Apers. De Schellenaar liep een breuk aan het schaambeen op. Enkele dagen later kreeg ook de 69-jarige Nielenaar, Etienne Franssen van het zelfde laken een broek. Ook hij kwam op training ten val, met twee gebroken ribben als gevolg.

En alsof de duivel er mee gemoeid was, ook Eric Vermeiren, de gemeente secretaris, moest wegens diverse redenen forfait geven. Met deze drie uitschakelingen zat Tom Bridts, de woordvoerder van het team, met de handen in het haar.

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners

MEER OVER