Slapen in luxueus grootwarenhuis dankzij Airbnb

© Airbnb

Na een nacht bij Ikea of slapen in een tot kamer ingericht vliegtuig in Amsterdam, voegt logeerwebsite Airbnb weer een aparte vakantielocatie toe aan het lijstje: in de nacht van 6 op 7 januari – niet toevallig de eerste dag van de solden in Frankrijk – kunnen zes gelukkigen overnachten in het luxueuze grootwarenhuis Galeries Lafayettes in Parijs.

rdm

Airbnb biedt overigens niet zomaar een bed aan in de winkel. Wie in de nacht van 6 op 7 januari overnacht in de Galeries Lafayettes beleeft ook de solden langs de andere kant: die van de winkelbedienden die alles in gereedheid brengen voor die eerste hectische soldendag. Bovendien heb je als logee eerste keuze: samen met een personal shopper mag je al je soldenkoopjes al uitzoeken voor de deuren opengaan voor het publiek. Er wordt natuurlijk ook nog wel wat geslapen: Airbnb en Galeries Lafayettes installeren voor de gelegenheid twee slaapkamers in het midden van de prêt-à-porterafdeling en vlak onder de bekende koepel van het grootwarenhuis.

Een nacht in de Galeries Lafayettes kun je helaas niet zomaar boeken. Alleen de winnaars van een wedstrijd mogen blijven slapen. Om deel te nemen, kijk je hier.

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners

Beste van Plus

Lees meer