© GVA

Dansen in schaduw van kasteel

Wie zin heeft in een zomerse vakantiesfeer in een idyllische omgeving moet zeker een keer afzakken naar de activiteiten van SportiVan op het Domein Kasteel Meerlaer in Laakdal. Daar staat vooral veel dans op het programma.

Hans Otten

De SportiVan passeert elke dinsdag op het Domein Kasteel Meerlaer om er een in de zomertent een activiteit op te zetten. Op 4 en 11 augustus kan u er proeven van linedansen, op 18 augustus vertrekt er een proevertjeswandeling en op 23 augustus staat er een muzikale streekmarkt geprogrammeerd. Dan zingen de aanwezigen Kempense liedjes onder begeleiding van Broomstick.

Geen danser, maar wel een petanqueliefhebber? Dan heeft SportiVan ook voor u goed nieuws. Ook de petanquebaan is iedere dinsdagnamiddag open. Maar ook gewoon rustig genieten van de zomerse sfeer is in de zomertent mogelijk, gezellig bij een (streek)drankje. Wekelijks krijgt ieder een gratis merodeproevertje.

De SportiVan is een initiatief van Buurtwerking Domein Kasteel Meerlaer, Wakkerdal en VIVA-SVV met de ondersteuning van de De Merode, gemeente Laakdal en Vormingplus Kempen.

Praktisch

SportiVan, elke dinsdagmiddag van 14u tot 15.30u op het Domein Kasteel Meerlaer op Verboekt 115 in Vorst-Meerlaer (Laakdal).Deelnemen is volledig gratis. 013.66.14.20, 0478.29.55.14

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners

MEER OVER