Paardenstal Artemis opent met knalfuif

Zaterdag 30 augustus nodigt eigenaar Laurens Meynaert geïnteresseerden uit om de nieuwe Stal Artémis te ontdekken in de Netestraat in Eindhout.

Stefan Helsen

“Exact 1 jaar geleden hebben wij de infrastructuur gekocht en sindsdien zijn wij druk bezig geweest met de afwerking”, zegt Laurens. “Om iedereen onze stal en grote stapmolen te kunnen tonen, organiseren wij vanaf 20.30u een groot openingsfeest. Dit zal gepaard gaan met een krachtproef. Vanaf 20u proberen een 10tal ruiters te paard zo hoog mogelijke sprongen te nemen. Daarna is er een groot feest tot in de vroege uurtjes met Dj Why Not, gekend van Q-party's. Hiermee willen wij al onze collega-ruiters onze infrastructuur tonen en onze buurtbewoners leren kennen.”

Als zaakvoerder van Artémis is Meynaerts niet aan zijn proefstuk toe in de paardensport. “Ik heb een tiental jaar ervaring met paarden in Rillaar. Ik rij zelf jumpings op internationaal niveau. Zelf geef ik springles en Sabine Sterckx is onze dressuurlesgeefster. Ruiters kunnen bij ons terecht voor het huren van stallen, lessen, dekhengsten of trainen.”

De toegang op de openingsavond is gratis.

Stefan Helsen

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners

MEER OVER