Recept van de dag: duifje met witloof

Het recept van de dag: een duifje met witloof

Piet Huysentruyt

Ingrediënten

1 duifje (schoongemaakt en gefileerd)

200 g aardappelen (bintjes)

1dl sojamelk

2 middelgrote stronkjes witloof

1 sinaasappel

1 theelepel acaciahoning

1 theelepel geroosterde amandelschilfers

3 walnoten

Bieslook

Nootmuskaat

1 eetlepel sojaboter

Werkwijze

Kook de aardappelen gaar, stamp ze fijn tot puree, voeg de melk eraan toe en kruid vervolgens met peper, zout en nootmuskaat.

Verwijder de kern van het witloof en snijd in fijne reepjes.

Meng met de sinaasappelpartjes, acaciahoning, fijngehakte walnoten en bieslook.

Kruid de duif met peper en zout en bak rosé in sojaboter.

INFO

Diner voor 4 personen

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners

Beste van Plus

Lees meer