© SVDE

Bonnenman eist voor 1 miljoen euro gratis tuinmeubels

De Bonnenman stapt naar de rechter om voor een miljoen euro gratis tuinmeubelen te krijgen van Blokker. In juni stapte hij met kortingsbonnen naar het filiaal in het Wijnegem Shopping Center en gaf hen drie maanden om te leveren. Zonder resultaat.

DeVa

Op 19 juni gaf Norbert ‘Bonnenman’ Verswijver uit Merksem een zak kortingsbonnetjes af in het filiaal van Blokker in het Wijnegem Shopping Center. Zijn eis? Een miljoen euro aan gratis tuinmeubelen.

Bonnenman gaf de keten drie maanden de tijd om te leveren. Zo niet zou hij naar de rechter stappen. Een week na de deadline gaf Blokker nog niet thuis. “Ik kreeg geen reactie, mijn advocaat is er dan ook mee bezig”, zegt Verswijver. “Ze hebben de voorwaarden voor de actie aangepast, maar dat zal weinig uithalen. Ik ben zeker van mijn zaak.”

Juridische dienst

“Wij hebben nog niets concreets vernomen”, zegt general manager Frank De Belie van Blokker. “Het zit bij onze juridische dienst. We reageren pas als er iets concreet wordt.”

Het is niet de eerste keer dat Verswijver gerechtelijke stappen onderneemt. Zijn exploten hebben hem al meermaals voor de rechter gebracht.

Het wapenfeit waarmee Bonnenman in 2007 voor het eerst in de spotlights kwam, leidde tot een rechtszaak tegen groothandel Makro. Hij kocht er vier paletten met Zwan-worstjes en zou daarmee recht hebben op duizenden liters gratis bier. “Die heb ik nog steeds niet gekregen, want de rechter begreep het allemaal niet zo goed.”

Met Blokker zat het er eerder al eens bovenarms op: in 2007 probeerde Bonnenman voor bijna 50.000 euro aan elektronica te kopen, maar ook toen ving hij bot.

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners

Beste van Plus

Lees meer