Dertienjarige jongen ziet op tablet dat moeder in ziekenhuis ligt

© mvn

De 44-jarige Bruggelinge die vrijdagnamiddag levensgevaarlijk gewond raakte na een ongeval aan het Olympiazwembad in de Doornstraat in Sint-Andries is buiten levensgevaar. Ze kan wel nog niet zelfstandig ademen en ze houden haar in een kunstmatige coma.

aft, tlg

Daisy Werbrouck reed omstreeks 15.30 met haar Volkswagen naar het Olympiazwembad. Toen ze merkte dat ze de oprit voorbij was gereden maakte ze rechtsomkeer. Op dat moment werd haar wagen in de flank gegrepen door een bestelwagen waarvan de bestuurder naar verluidt even afgeleid was. Beide voertuigen belandden in de struiken en Daisy, die als nachtbewaakster werkt in de gemeenschapsinstelling De Zande in Beernem, werd in kritieke toestand overgebracht naar het AZ Sint-Jan.

Tablet

Haar dertienjarige zoon, die een half uurtje eerder met zijn fiets naar het zwembad was gereden, begon zich intussen zorgen te maken. Toen Daisy maar niet afkwam, fietste hij terug naar het huis van zijn moeder. Toen hij haar ook daar niet aantrof zocht hij via een app op zijn tablet naar de positie van haar gsm. Tot zijn verbazing merkte hij dat het toestel zich in het ziekenhuis bevond. Hierop raakte hij wat in paniek. Intussen was zijn vader op de hoogte gebracht die de jongen naar het ziekenhuis bracht om zijn moeder te bezoeken. Haar toestand is intussen stabiel.

LEES OOK: Vrouw kritiek na ongeval in Brugge

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners

Beste van Plus

Lees meer

Meest Gelezen