© AP/ART architecten

Verlummo Invest bouwt 15 appartementen in dorpscentrum

Verlummo Invest gaat aan de Mechelbaan 14 in Koningshooikt (Lier) vijftien luxeappartementen met één en twee slaapkamers bouwen

Chris Van Rompaey

“De residentie ’s Heerenbosch wordt een modern, landelijk woongebouw. Het gebouw zal vier woonlagen tellen met zes appartementen met één slaapkamer vanaf 60 vierkante meter en negen appartementen met twee slaapkamers tot 108 vierkante meter. Alle appartementen beschikken over een prachtig terras en/of tuin”, zegt Luc Ceulemans van C&M Vastgoed uit Heist-op-den-Berg.

De prijs voor een appartement met één slaapkamer begint op 146.500 euro. Voor een appartement met twee slaapkamers betaalt u minstens 224.000 euro. De twee grootste appartementen kosten elk 261.000 euro, telkens exclusief kosten.

“Ondergronds parkeren gebeurt via een autolift. Ondergrondse parkeerplaatsen en bergingen zijn apart aan te kopen. Een extra parking kan aangekocht worden achteraan in de tuin. Daar is tevens een grote, gemeenschappelijke fietsen- en tuinberging voorzien. Een ondergrondse staanplaats is er vanaf 20.000 euro, een berging vanaf 2500, telkens exclusief kosten.”

Info: 0479.01.01.01, www.cm-vastgoed.be

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners

MEER OVER