© David Van Hecke

Josje (ex-K3): “Het is moeilijk een fatsoenlijke man te vinden”

Nu Klaasje, Hanne en Marthe het definitief hebben overgenomen van de “oude K3”, is Josje op het vliegtuig gesprongen voor een reis naar Argentinië.

lbo

En dat reizen doet ze alleen. Een bewuste keuze, zo blijkt in Dag Allemaal van deze week. Een vriend heeft ze momenteel niet om mee te reizen. “Het is moeilijk om een fatsoenlijke man te vinden, want meestal is hij een flierefluiter, al bezet of homo”, staat te lezen in het weekblad. “Vijf jaar geleden was ik onbevangen, maar nu spring ik enkel nog als het menens is. Ik heb het gehad met zomaar aanklooien.” Voor Josje mag het wat meer de diepte in. “Maar omdat ik geen man en kinderen heb, kan ik gaan en staan waar ik wil.”

Ook kinderen krijgen is dus nog even niet aan de orde. “Het ene moment voel ik dat ik er aan toe ben, maar het volgende moment denk ik dat ik het best nog even laat. Ik denk dat je pas zeker bent als je een leuke man aan je zijde hebt. Alleen kinderen krijgen... Ik vind dat dapper en knap, maar ik zie het zelf niet zitten.”

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners

MEER OVER