Lily-Rose Depp haalt prestigieuze campagne binnen

© Photonews

Lily-Rose Depp, de dochter van Johnny Depp en Vanessa Paradis, heeft een topopdracht beet in de modewereld. Ze wordt het nieuwe gezicht van een parfum van Chanel.

flb

Karl Lagerfeld is al een tijdje fan van Lily-Rose Depp. Zo mocht ze al als model fungeren voor een brillencampagne van Chanel en ze was ook al te zien tijdens een modeshow van het Franse modehuis. Het gaat de nog steeds maar 16-jarige momenteel voor de wind wat haar carrière betreft. Met haar filmcarrière gaat het de goede richting uit, zo heeft ze onder andere een rol te pakken in 'Yoga Hosers' naast papa Johnny en schitterde ze op de rode loper in Cannes. Maar nog indrukwekkender is het feit dat ze het gezicht wordt van het nieuwe parfum van Chanel.

Het parfum draagt de naam N°5 L’EAU en bij Chanel zelf zijn ze blijkbaar heel blij met Lily-Rose als het gezicht ervan. In een mededeling lieten ze weten dat Lily-Rose "haar generatie en hun waarden van vrijheid en vrijmoedigheid tot in de perfectie belichaamt." Maar dat zijn niet de enige lovende woorden. "Zij brengt haar jeugdige frisheid en schoonheid naar het iconische parfum", klinkt het.

 

I'm so excited to announce that I am the face of the new Chanel No. 5 L'EAU! ?? @chanelofficial #newchanel5

Een foto die is geplaatst door Lily-Rose Depp (@lilyrose_depp) op

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners

Beste van Plus

Lees meer

Meest Gelezen