Zo begon de relatie van Nick en Jessie uit The Voice

Na de eerste liveshow vlogen ze naar huis, maar dat kan Nick en Jessie weinig schelen: dankzij de Voice hebben ze elkaar gevonden. In Dag Allemaal van deze week leggen ze uit hoe hun relatie begon.

lbo

De twee hebben elkaar voor het eerst ontmoet thuis bij hun coach, Bart Peeters. “Ik had Nick niet meteen opgemerkt”, zegt Jessie. “Hij is een stille jongen, zeker als er veel onbekenden in de buurt zijn. Ik ben net het tegenovergestelde.” Nick had Jessie dus wél meteen opgemerkt. “Maar ik had niet onmiddellijk speciale gevoelens”, zo zegt hij aan Dag Allemaal. Toen coach Bart Peeters de twee uitkoos voor een battle, veranderde dat. Tijdens de repetities ontstond er een hechte band tussen de twee. “En tijdens de battle gebeurde er iets magisch”, zegt Jessie. “We voelden ons erg goed bij elkaar en maakten elkaar beter.”

Toch duurde het na de battle nog een maand vooraleer ze samen waren. “Omdat het klikte, bleven we afspreken, en op een van die afspraakjes heb ik Jessie tijdens een knuffel spontaan gekust”, zegt Nick. Sindsdien zijn ze een koppel.

Lees het volledige interview in Dag Allemaal van deze week.

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners

MEER OVER