De Bruyne en Kompany trekken naar Barcelona (om te revalideren)

© twitter

Kevin De Bruyne en Vincent Kompany trokken samen naar Barcelona, zoals blijkt uit foto's op Twitter van bij hun aankomst. Niet om een bezoekje te brengen aan Barça maar om te revalideren bij de gerenommeerde dokter Ramon Cugat.

vermi

De Bruyne en Kompany trokken naar Barcelona om bij de gerenommeerde dokter Ramon Cugat te revalideren. Cugat behandelt ondermeer ook de Spaase nationale ploeg, FC Barcelona maar ook sterren uit de Premier League zoals Thibaut Courtois, Jan Vertonghen en Fernando Torres.

In mei ging Kompany ook al op bezoek bij Cugat om zijn blessure te laten behandelen nadat hij in de halve finale van de Champions League was uitgevallen met een liesblessure. De verdediger moest afgelopen woensdagavond opnieuw geblesseerd van het veld tijdens zijn comebackmatch in de ­Ligabeker. Kompany zou last hebben van “spiervermoeidheid” in de lies, stelden de dokters vast. Tests zullen de volgende dagen moeten uitwijzen wat de ernst van de nieuwe blessure is en hoelang hij aan de kant moet blijven.

Kevin De Bruyne viel in de competitiewedstrijd van zijn club Manchester City bij Swansea tien minuten voor tijd geblesseerd uit. De Rode Duivel greep naar zijn hamstring en wandelde zelf van het veld af, om daarop meteen gewisseld te worden. Zijn afwezigheid wordt geschat op meerdere weken.

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.

Aangeboden door onze partners

HOOFDPUNTEN

Aangeboden door onze partners

Beste van Plus

Lees meer

Meest Gelezen